lunes, 22 de octubre de 2012

4º PARTIT OFICIAL SON OLIVA 3 - SANTA MARIA 1 (20-10-2012)

No cada dia es Festa, aquesta vegada varem perda de SON OLIVA 3 - SANTA MARIA 1.
Les baixes i el vent no nos varen acompanyar, la baixa de Joan Toni mos va trastocar la defensa i en la ajuda del vent, varem jugar tota la primera part embotellats dins la nostra porteria.
Varem acabar la primera part 2 - 0.
A la segona part que mos tocava aprofitar-nos del vent, el vent sa havia aturat i el partit va ser mes igualat amb oportunitats de tots dos.
Amb una jugada ximple mos tocaren un penal inexistent, amb una gran aturada del porte JORDI, però el rebot el varen interceptar i mercaren el 3 - 0.
Faltaven 25 minuts per acabar i aquest resultat era molt desfavorable, però amb una jugada els se varen mercar un gol. 3 - 1.
Aquest gol les varen animar a seguir atacant per mercar mes gols, però la davantera no les  funcionava.
No tenim que desanimar-nos hem de seguir igual que fins ara, tenim un bon equip i farem grans coses.