martes, 16 de octubre de 2012

3º. PARTIT OFICIAL SANTA MARIA 2 - MANACORINS 1 (13-10-2012)

Si, Si, Si varem tornar a guanyar, El SANTA MARIA va guanyar de 2 - 1 amb un gran partit.
El partit va començar dominant al LOCAL amb un gran gol de JAUME per demunt el porter i despres mos varen empetar de falta directa.
La primera part va acabar empatats a 1 gol.
La segona part el SANTA MARIA va seguir jugant igual de bé que la primera i LLORENÇ va aconseguir marcar un gran gol, passant a dominar el marcador.
Desprès del primer canvi de ALVARO per MARTI les coses sa nos varem complicar, varem quedar faltan 10 minuts per el final en 10 jugadors, varen expulsar a MARTI que feia 3 minuts que havia surtit per doble groga.
El SANTA MARIA va ve de jugar els últims minuts en 10 jugadors i vaia que les vagen jugar, varen aguantar com javatos acabant al minut 45 gonyant el partit.
Ja duiem 3 partits gonyats de 3 disputats.