martes, 9 de octubre de 2012

2º. PARTIT OFICIAL SP.SANT MARÇAL 1 - SANTA MARIA 6 (06-10-2012)

JA SOM LIDERS

El SANTA MARIA ja es lider de la clasificació, ja duim dos partits guanyats, 6 punts i 12 gols a favor i 1 en contra.
El partit de diumenge va ser molt brut per el joc del contrari.
El SANT MARÇAL va sortir desplegant un joc molt violent amb puntades de peu, colzades i entrades de forma violenta.
El futbol en un joc de contacte però mai joc violent, la culpa de tot la té el entrenador.
La primera part va acabar 0 - 2, però començant la segona part el SANT MARÇAL va marcar 1 - 2  i el varem deixar entrar en el partit.
El SANTA MARIA sa va saber sobreposar i va marcar el 1 - 3. El partit seguia igual amb el SANT MARÇAL amb el joc brut i el entrenador que les deia a la cara que jugesin brut perque no els fiquesin mes gols.
Varem mercar 3 gols mes i faltant 13 minuts jo ja volia que acabés perquè no volia que se fesin mal, ja havia el Kamal lesionat i no teníem mes reserves .

GOLEJADORS: LLORENÇ - 3, MARTI - 1, ALVARO - 1 I TONI MULET - 1