lunes, 18 de febrero de 2013

16 PARTIT OFICIAL A-LLUBI 2 - SANTA MARIA 1

LLUBÍ - SANTA MARIA

PARTIT OFICIAL EL PRIMER DE LA SEGONA VOLTA A-LLUBÍ  - SANTA MARIA

Es un partit per oblidar, noltros les varem guanyar 6 - 0 en el primer partit i ara perdem per 2 - 1 que ha passat que els han jugar millor i nosaltres pitjor, pues no.
Cada partit es diferent els han sabut aprufitar millor les ocasions i per aixo han guanyat.
Jugam molt nerviosos no mos pesam la pilota com en els entrenos, hem de jugar tranquils passar-se la pilota i protestar menys que cada protesta es una targeta groga.
En el minut 8 mos mercaren el primer gol des de fora del area, el jugador estava tot sol sansa que ningú el marqués.
Nosaltres varem sabre reaccionar i en el minut 30" de una falta  magistral treta per LLORENÇ fa el gol de l'empat 1 - 1 i acaba la primera part.
La segona part vam perdre dues o tres ocasions de gol que no nos podem permetre aquestes fallades davant la porteria.
En el minut 65" ens van xiular un penal en contra 2 - 1.
El LLUBÍ no es res del altre mon però en el aquell moment se va creixa i va sabre aguantar fins el final del partit.
Tot i aixo el col.legiat no va voler xiular dos penals dins el area del LLUBÍ.
En de oblidar-nos del partit lo mes rapit possible i centrar-nos em el proper partit que es contra el cuer.
Aixi que a treballar fort tota la setmana i ÀNIMS QUE SOU UN BON EQUIP.