lunes, 4 de febrero de 2013

15 PARTIT OFICIAL SON FERRER 0 - SANTA MARIA 1

SON FERRER - SANTA MARIA

Ultim partit de la primera volta de la lliga contra el SON FERRER que el protegonista va ser el vent.
Com sempre varem començar a jugar contra vent i varem trigar molt em controlar el partit, era molt complicat jugar em aquelles condicions .
La primera part varem acabar 0 - 0 desprès de perdre unes quantes ocasions de gol.
La segona part varem tenir el vent al nostre favor i varem poder controlar un poc el partit vins que en el minut 8 de la segona part en JAUME va mercar el 0 - 1.
Les coses pintaven millor  controlant  el partit i les ocasions de gol les tenia el SANTA MARIA.
Lo important se va complir guanyar i 3 punts mes que ja son 11 partits guanyats 33 punts i el equip el menys golejat en 15 gols en contra.
Ara tenim dues setmanes per preparar el pròxim partit, el primer de la segona volta dia 16 de Febrer contra el LLUBI.
Aixi que entrenar a tope millorant em el joc i me hem si la pilota entre mes em la porteria.