jueves, 11 de abril de 2013

22 PARTIT OFICIAL SANTA MARIA 5 - STA. CATALINA 1

SANTA MARIA - STA. CATALINA
El SANTA MARIA va començar dominant el partit i al minut 13" JUAN ANTONIO de un gran xut merca el 1 - 0.
El SANTA MARIA dominava però no controlava la pilota i acabar la primera part guanyant.
La segona part al minut 5 de un fora de banda del SANTA MARIA el col.legiat se va equivocar i el STA. CATALINA va treure tot seguit trobant la defensa del SANTA MARIA descol.locada i mercaren el 1 - 1.
El SANTA MARIA va saber reaccionar i al 49" LLORENÇ mercar el 2 -1, un minut mes tard JAUME mercar el 3 - 1.
Guanyava però no controlava la pilota donava la sensació que el STA. CATALINA en colca moment mos mercaria.
En el minut 72" de una gran jugada LLORENÇ mercar el 4 - 1 i al 76" una altra vegada de una gran xut LLORENÇ mercar el 5 - 1 i definitiu.
El SANTA MARIA necessita  jugar mes tranquil passar-se la pilota que vosaltres en sabeu en els dies de entreno heu feis.
Aníms que podeu fer gran coses i el dissabte em de guanyar al SANT JORDI.
VISCA EL SANTA MARIA.
En BLESA se va lesionar al minut 33" esperam que no sigui res i que aviat sigui en el equip entrenat i jugant.