martes, 5 de marzo de 2013

18 PARTIT OFICIAL MANACORINS 1 - SANTA MARIA 0

MANACORINS - SANTA MARIA

El partit contra els MANACORINS va ser un poc injust, era un partit per acabar 0 - 0 .
Jugarem contra el MANACORINS en tres baixes importants JAUME, GERARDO I ALVARO.
però varem anar en moltes ganes de guanyar les hi varem posar molt difícil jugant de tu a tu el problema era que la pilota no passava del mig camp i no varem tenir ocasions de gol.
Acabarem la primera part MANACORINS 0 - SANTA MARIA 0
La segona part varem seguir igual nosaltres defensant i ells atacant vins que en el minut 60" el MANACORINS va mercar el 1 - 0.
El protagonista del partit va ser el nostre porte JORDI que en sa seva gran actuació varem poder aguantar durant 60" el 0  - 0 per aixo el resultat va ser injust.
No mos hem de desanimar en de seguir igual i jugar mes tranquils, passar-se la pilota, jugar damunt el contrari no deixar-li tants d'espais i segur que mercarem.