martes, 22 de enero de 2013

13 PARTIT OFICIAL LLOSETENSE 1 - SANTA MARIA 3

Aquest partit a estat dolent en joc i en climatologia adversa,  molt de vent i al final sa va posar a ploure.
Es un partit per oblidar i pensar em el següent lo mes important es que varem guanyar perquè per joc va ser molt semblant al Son Oliva.que varem perdre de 3 - 1 .
El gols els varen fer ALVARO minut 15 amb una jugada molt assolida però en el 30 mos empataren 1 - 1 varem acabar la primera part.
A la segona part minut 43 en JAUME en una gran jugada va mercar el 1 - 2 però el joc no era fluit estava mes aprop el 2 - 2 que el 1 - 3.
En el minut 82 JUAN ANGEL se va treure un gran xut des de fora del area gran mercant el 1 - 3 definitiu.
Dissabte tenim una gran prova de foc hem de jugar millor per guanyar al Sollerense i entre tots ho ferem.