lunes, 3 de diciembre de 2012

9 PARTIT OFICIAL COL.SAN PEDRO 0 - SANTA MARIA 1 (01-12-2012)

COL.SAN PEDRO - SANTA MARIA

Bé, Molt Bé hem guanyat un altre partit per la mínima i ja duim 6.
Hem estat superiors a ells però el marcador 0 - 1 no heu pareix, hem perdut com sempre dues o tres oportunitats per mercar .
Al minut 8 de la primera part a marcat LLORENS que ja hem du 7 de una gran jugada.
El SANTA MARIA a sabut controlar el partit, davant i havia un gran equip era el segon de la classificació.
Mirant la classificació tenim el sollerense destacat en 21 punts i despres tres equips Manacorins, San Jordi i Santa Maria en 18 en 17 punts esta el Col. San Pedro.
Aixo vol dir que hi ha molta igualdat entre aquests equips, una setmana estas a dalt i l'altra ets quart o quint.
Aníms SANTA MARIA hem de seguir igual o millor partit a partit podem fer gran coses aquesta temporada, tenim equip.